Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Malá mořská víla

Malá mořská víla

Malá mořská víla

Červánky po obloze plují
moře rudou barvu má.Snad
od červánků nebo od nožek,
co víla umývá.

Jaká to byla láska.Víla
za ni svůj život dala
když prince z moře na
břeh položila.

Princ nic nepochopil.
Princezně svou lásku dal.
Víla svírá dýku prince
miluje dál.

Pěna skály omývá plachetnice
se útesům vyhýbá.Moře kvete
nádherně.

Červánky plují po obloze
moře smutně zpívá.Škoda
víly ,co milovala lásce
své svůj život obětovala.
Publikoval(a): slunečnice69, 6.2.2017
Přečteno (105x)
Tipy (5) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: pavpuk, Lipová, Květka Š., gogol

Spodek

Stránka generována 22.11.2024 21:06
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti