Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Slzy

Slzy

Zas pláču,
slza to je barva smutku,
slza je o zármutku...
Slzy...jsou jich stovky,
stékají si po tvářích,už slunce zhaslo,nezáří
a smutek jen na mne dýchá,
a stratila se hrdost,pýcha.
Jsem na dně právě potopené lodi,
a ptám se sebe ,
kdo lano záchrané mi hodí?
Publikoval(a): Mouvisek, 5.2.2017
Přečteno (904x)
Tipy (5) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Ponas, donne, Mirastus, ProstěLu, slunečnice69

Spodek

Stránka generována 20.4.2024 17:13
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti