Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

písmenka

písmenka

Marcone Básně » Smutné

Anotace: jen ...

když písmena v agónii
smutně nahá opouští pero,
slova přimrzají k papíru
a bolestí řvou tak mlčky
až inkoustem vibruje husí kůže

háčky a čárky se dusí a třou
ve zdánlivě klidných tazích
třesoucích se prstů
mláděte s žehravou duší

který marně vkládá houslový paklíč
do tmavomodrých písmen zmírajících
Publikoval(a): Marcone, 2.2.2017
Přečteno (330x)
Tipy (27) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Amelie M., Lugilla, Sonja la Rosa, Bezhlavý rytíř, Mirastus, Gaia., Makaveli, donne, Wčelka, Kytka62
ikonkaKomentáře (17)
ikonkaDoporučit  (0x)
ikonkaTisk

Spodek

Stránka generována 22.11.2024 03:33
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti