Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Zase jeden sen....

Zase jeden sen....

blackhenry Básně » Láska ... zklamání

Anotace: Strašně to bolí, jen o Tobě snít, a vědět, že jsem Tě mohl stále mít.

Nevím, jestli je to pitím,
že ve snu zase Tě vidím.
Nemůžu spát celou noc,
nenaspal jsem toho moc.
Asi je to citová posedlost,
nebo jen na Tobě závislost.
Už nevím co dál,
toho jsem se bál.
Přes den už v pohodě jsem,
ale v noci sám v posteli, jen sen.
Asi budu snít ještě léta dlouhá,
bude to, marná naděj, pouhá.
Že se ozveš a řekneš:“mám Tě víc než ráda“,
„chci Tě zpět, né jako kamaráda“.
„Už Ti věřím a miluji Tě stále“.
jen další sen, takhe to jde dále....
Publikoval(a): blackhenry, 9.1.2011
Přečteno (202x)
Tipy (1) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: H.I.L.

Spodek

Stránka generována 22.11.2024 08:20
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti