Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Petře miluji Tě

Petře miluji Tě

Mouvisek Básně » Zamilované, vyznání

Anotace: to sem ucítila vděčnost mému Petrovy,za jeho lásku.....

Ach...Petře
obejmul si mé srdce pevně
tak vyděšené a smutné utopené v slzách..
a Ty přece,si mi lásku dal...
a ty jsi můj králů král...
Já díky Tobě žiji,všechny hořkosti s tebou přežiji...
ve zdraví..
mi lační lásky,stále hladoví
v příběhu našem přeštastní
Publikoval(a): Mouvisek, 1.2.2017
Přečteno (504x)
Tipy (0) ... dát Tip/SuperTip

Spodek

Stránka generována 20.4.2024 12:41
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti