Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Osud básníka

Osud básníka

dejvid Básně » Láska ... zklamání

Anotace: prosim o názory

Ptám se sám sebe proč sem pořád sám,
nevím čemu mám věřit v co doufat,
je chyba ve mě a nebo takový osud mám,
vím jen, že nemá smysl stále zoufat.

Proč zrovna já na lásku smůlu mám,
je to snad nutnost aby musel básník trpět?
proč by i bez toho nemohlo jeho dílo uspět?
tu otázku si každý den pokládám.

Je to snad osud básníků aby byl život plný trápení ,
vždyť jen dělají krásnější svět,
já ale i přes to doufám v dobré znamení,
i když nepřijde zrovna hned.

Každý si zaslouží být šťastný,
někdy je k tomu cesta těžká a dlouhá,
ale žádný boj není marný,
když je v člověku víra a touha.
Publikoval(a): dejvid, 8.1.2011
Přečteno (310x)
Tipy (0) ... dát Tip/SuperTip

Spodek

Stránka generována 19.5.2024 04:25
U nás jste dnes prohlídl(a) 21 stránek.
roboti