Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Bez tela

Bez tela

Chcem sa vznášať
bez tela,
odlesky perly,
subtílne
v tichu.

Dušou pršať na srdcia,
brečtanom obrásť myseľ,
víťazstvo dobra,
cez mnohé siete sa musí predrať.
Kým začne plodne lietať.
Publikoval(a): Aurora Australis, 31.1.2017
Přečteno (55x)
Tipy (7) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: LadyLoba Romana, Mirastus, Gaia., Desiré, gogol

Spodek

Stránka generována 20.9.2024 18:47
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti