Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Relaps

Relaps

KatieP Básně » Deprese

Anotace: ...

Sen,
Sen co si žiješ
Od dávných zármutků oproštěn
A najednou jsi zase zpátky
Tam kam nechceš
Jen v hlavě zmatky
A litry slzí
A tuny tíh
Ač tě to mrzí
A jsi všem na očích
A ztrácíš zase svoji cenu
Bylo to tenkrát za odměnu
Ten nový start a nové cíle
Skoro dva roky tvrdé píle
Jen třicet dní a vše je pryč
Jen jeden měsíc hravě stačí
A život je najednou kratší
A bez smyslu a bez naděje
A do pekel to s tebou spěje
A otázky ze všech stran
Co se děje a co ti brání?
Mám zase čekat na zmrtvýchvstání?!...
Funguje- li jen chemie
Tak tvoje duše už nežije
Publikoval(a): KatieP, 29.1.2017
Přečteno (270x)
Tipy (11) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Klarineb, Remy M. Manniac, donne, Mirastus, Lipová, děda včela, gogol, Desiré

Spodek

Stránka generována 24.4.2024 05:15
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti