Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Prosím

Prosím

Sedmnáctka Básně » o Sexu

Anotace: A přece tě nikdy nemám dost

Chyť si mě
Pevně jak skála a přitom tak něžně
Abych nemohla uniknout
Před tvojí láskou

Zaboř se do mě
Tak sladce hluboko, až se dotkneš mojí duše
A pohladíš ji
Jak to umíš jen ty

Potěš mě
Počítej na prstech, kolikrát se rozplynu
A nebudou ti stačit
Vždyť už mě znáš

Naplň mě
S překrásně zoufalým výrazem v očích
V tu chvíli nejsem nic
Jenom tvoje
Publikoval(a): Sedmnáctka, 25.1.2017
Přečteno (1478x)
Tipy (22) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Hášaša, Klarineb, Remy M. Manniac, Trubka Petr, Mirastus, donne, slunečnice69, Martin Havlíček, gogol, Marcone

Spodek

Stránka generována 20.4.2024 04:11
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti