Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Kapička slzy

Kapička slzy

Kapička slzy

Kapička slzy ulpěla na
řasách mých.Vzpomínky
na Tebe utápím ve víně.
Co uvidím na dně sklenky
až se dopije?

Bolest kterou se snažím
utopit.Duši které se snažím
ulevit.

Kapička slzy padla k zemi.
Šlápl jsi do ni.Naši lásku
jsi za hubil.Přesto Ti od
pouštím.

Sklenička vína mě uspává
do krásného snu jsem se
propadla.Držíš mě v náručí
a říkáš jen moje jsi.

Chtěla bych tomu uvěřit
jenže osud nás rozdělil.
Publikoval(a): slunečnice69, 25.1.2017
Přečteno (76x)
Tipy (5) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Remy M. Manniac, Marcone, mayla, Desiré, gogol

Spodek

Stránka generována 22.11.2024 20:36
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti