(NE)vlastnění
(NE)vlastnění
Anotace: Trochu jiný pohled na život. A na to, co je po něm. Báseň pocitů jedné malé holky, která při pohledu na měsíc... Vzpomíná...
Odešla
Zmizela
Rozplynula se....
Jak mlha raní
jak květina jarní
jak v noci svit
jak bolestný křik
jako sněhulák v létě
jak papír co byl spálen,
jen v myšlenkách mých je
a v srdci
duši.....
Je teď měsícem, co je mi vzdálen
ale přesto ho cítím
Nemohu se ho dotknout
ale miluji ho
nemohu ho zatknout
jelikož je volný
není můj
je svůj
VOLNÝ...
Je VOLNÁ.....
Publikoval(a):
Jera_lu, 25.1.2017