Komentáře slouží k vyjádření vašich názorů, postojů či kritiky.
Ano, toto je osobní variace na píseň Aristokrat s textem Vodňanského a hudbou Skoumala. Doporučuji plnou verzi včetně komentáře v písni. Někdy jsem řekl, že by mne těšilo, kdyby mé texty měly na třetinu Vodňanského.
26.1.2017 6:53 | Trubka Petr
U mě dobrý... Za dva, M.
24.1.2017 20:05 | Mirastus