Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Zpola

Zpola

Ema Caesar Básně » o Lásce

Anotace: Někdy něco není úplně ne/dokonalé.

Točíme se v kruhu frází a denifinic,
ty ovšem neobsahují to, co si chceme říct.
Při hluku mlčíme, jako dva žabaři
a v tichu se nám konverzace tak nějak nedaří.

Dělíme se spolu a taky jeden o druhého,
v komunikaci tě začínám považovat za němého.
Bez smyslu střídáme oba dva partnery,
přesto se svádíme svými unáhlenými závěry.

Já nejsem jako ostatní a nečekám na nic,
tvrdíš, že jsi zkušený a chováš se jako panic.
Smála bych se tomu, kdyby nešlo o mě,
takhle jen krčím rameny a tvářím se skromě.

Ať už jsou vztahy otevřené či zavřené,
ten náš běží po lince neměnné.
Je to cosi, co nazvala bych zpola
a přesto vím, že budu to zkoušet znova.
Publikoval(a): Ema Caesar, 23.1.2017
Přečteno (171x)
Tipy (11) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Jin&Jang, Remy M. Manniac, Lipová, Martin Havlíček, Mirastus, Desiré, Gaia., děda včela, Polux Troy, gogol

Spodek

Stránka generována 20.9.2024 11:45
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti