Probuzení
Probuzení
Svěrací kazajka
není již těsná
když pomyslím
na svět venku
jako pokusy chované
ve skleníku jsme
i tak procitli
skrz tu kamennou
zeď však není
vidět naše bytí
to promarněné žití
nesplněných přání
zřít za obzor zrcadla
nás může mást
a když už nevíme,
kam svá slova psát…
ztratíme nit
v lotosovém sedu
pak hledáme mír a klid…
abychom pochopili,
že cest je víc.
Publikoval(a):
Makaveli, 23.1.2017