hlouběji
hlouběji
z hloubi svého přesvědčení
jednu vlastnost teďka změním
když šaty kluzce pádí k zemi
donutí to k přemýšlení
zůstáváme poraněni
a nemluvím tu o strašení,
půjdu ve stopách zítřků
se stoickým klidem
spolu vyběhnem či výjdem
včerejší boty daruji
tomu, kdo zítřejší den
ukecá k ...
změna je život a já jen kecálek
Publikoval(a):
Marcone, 22.1.2017