Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Od desíti k pěti

Od desíti k pěti

Šmouhy za oknem
podobné těm co v srdci mám
vzpomínky mažou na černošedo
jak tér na zemi

V posteli studené díry lepí
jen náplastí stále není dosti
a smutek pod pelestí kane dál
z mých otevřených ran
Publikoval(a): ProstěLu, 21.1.2017
Přečteno (316x)
Tipy (12) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Klarineb, pavpuk, Remy M. Manniac, Lipová, donne, Mirastus, gogol, Desiré, Makaveli, slunečnice69

Spodek

Stránka generována 28.4.2024 12:29
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti