Mráz
Mráz
Mráz
Víčka se Ti zavírají
zima se Tě zmocnila.
Mráz Tě do své ledové
náruče sevřel.Víčka se
Ti zavřela.
K Bohu vzhlížíš a prosíš
ještě ne.Ještě nechci na
věky spát.Chtěla bych lásku
poznat.
Mráz slitování nemá.
Co s tím naděláš.
Víčka těžká máš pomalu
usínáš.
Kdyby láska přišla a
život Ti do tváře vdechla
na ústa Tě políbila.Tvá víčka
by se otevřela.
Mráz by svou sílu ztratil
vše by začalo kvést.Polibek
z lásky by Tě životem ved.
Publikoval(a):
slunečnice69, 20.1.2017