Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

4ever

4ever

Nabídneš mi rámě?
Jsme tu dva
Minulost za náma
Budoucnost před námi
Řekni, je to těžký?
Zůstat.
Noc, teď a tady.
Neslyším loutnu a nečekám verše.
Snad jen doufám, že zapálíš svíčku,
poddáš se.
hříchu noci.
Ráno již to bude minulost.
V ošklivosti se utopí,
vše, co zahalilo paže i oči,
ty chtivé doušky
sladší než med.
opojili naše smysly a teď
jsou chladné a pryč
stejně jako sny.
Publikoval(a): G. Dorian, 17.1.2017
Přečteno (645x)
Tipy (6) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: El Freeman, Gaia., Pavíočko, donne, mayla, Lipová

Spodek

Stránka generována 29.3.2024 09:37
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti