Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Láska je odpověď

Láska je odpověď

David B. Básně » o Lásce

Anotace: Láska není jen cit k druhému, ale je to tvořivá energie.

Když člověk otevírá srdce,
zjistí, že už dávno to krásné drží ve své ruce

Najednou cítí, že kolem něj je láska,
vidí, že je i krásná na čele vráska

Pokud však ve světle lásky nechá rozplynout i zbývající pochyby,
zjistí že už mu ke štěstí vlastně nic nechybí.

Už nevidí jen lásku kolem sebe, ale ucítí, že láska je on sám,
že najednou do svého srdce by nás všechny rád vzal

A jak proudí láska v celém jeho těle,
tak kráčí kupředu tvořivě a bděle.
Publikoval(a): David B., 17.1.2017
Přečteno (479x)
Tipy (10) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: ProstěLu, děda včela, Desiré, Pavíočko, Mirastus, gogol, Lipová

Spodek

Stránka generována 20.9.2024 11:44
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti