Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Svatojánská muška

Svatojánská muška

...

Život mrzne a krev krystalizuje,
kry drásají žíly, aby znova žily..
Sněhové geometrie sledují oči,
v střídavém napětí, srdce naskočí..

Z cesty se svede,
pak čeká na sebe,
až duše se ohlédne,
aby vykročila vpřed..

Zapnula noční vidění,
překročila vlastní stínění,
a jako svatojánská muška,
žije život na schůdkách..


...

http://wcelka.cz/svatojanska-muska/
Publikoval(a): Wčelka, 17.1.2017
Přečteno (172x)
Tipy (18) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Gaia., donne, Mirastus, Lipová, Polux Troy, Pavíočko, Martin Havlíček, Desiré, Makaveli, gogol

Spodek

Stránka generována 22.11.2024 16:30
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti