Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Něco cosi

Něco cosi

Vím něco cosi
svý eso nosím
v hlavě
hlavně že si
povíme pravdu

Konstrukce sestává
na traverze lži
kdy se propadnem
na hubu spadnem lásko

Sladkými slovy vábíš
mý uši diabetu
měla jsi pravdu
umilujem se k smrti

Dáš si ještě vínko?
Má malá kocovinko
zítra budeme spolu
až se propadnem dolů.
Publikoval(a): Cygnus, 17.1.2017
Přečteno (71x)
Tipy (9) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Lipová, Polux Troy, donne, mayla, Martin Havlíček, ProstěLu, Marcone

Spodek

Stránka generována 13.5.2024 06:01
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti