Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Nadějné

Nadějné

Dny se točí, míjejí noci
Oči se zavíraj, probouzí
Bolesti se naskytne pomoci
Rány se s časem zahojí
Odliv se promění v příliv
Už špatné nebude mít vliv

...

D ýchej, světa chutě
Obal vůní svoje rty
Buď eso zlaté karty
Rozhoď na stůl svoje sny
Ochutnej srdcovou sedmu
Už hrajem? Zvu tě.

Neexistují marné chvíle
Okolo nás je naděje
Co by dup se usměje
Publikoval(a): Cygnus, 16.1.2017
Přečteno (54x)
Tipy (5) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Lipová, Polux Troy, donne

Spodek

Stránka generována 13.5.2024 03:15
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti