Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

chci jen tebe

chci jen tebe

Černá noc,pouliční lampy nesvítí
mé srdce jen tobě patří-ti
Tvé oči i ve tmě zářivě svítí
já se zapletl do tvých nití
Tvé vlásky hebké nadotek
řekneš-li u tebe jsem hned
tvé rty jemné jako rúže
prosit tě a brečet mi stejně nepomúže
Ty už ke mně asi lásku necítíš
já se stím holka asi nesmířím
Srdce bolavé a lítost rostoucí
ta bolest mně jednou zarmoutí
Černí havrani sedící na římse
řekneš-li já k tobě vrátím-se
Stromy ohýbající se v poryvech větru
já chci jen tebe tu nejkrásnější dívku
Publikoval(a): Pajalord, 7.1.2011
Přečteno (1783x)
Tipy (0) ... dát Tip/SuperTip

Spodek

Stránka generována 24.11.2024 10:32
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti