Poslední zhodnocení a ...
Poslední zhodnocení a ...
Anotace: konec je blízko...
Nastal čas odejít, proč mi nevěříš?
Život jen v depresích, mé city zaplatíš?
Nevíš, neznáš a ani to neumíš,
budoucnost?
Je můj na hrobě kříž
a spánek věčný, budu zatracený se ctí?
Nedokážu, osud vzplál, už hoří,
Brzy budu zakopán, já končím!
Publikoval(a):
RipperCross, 7.1.2011