Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Až tu nebudeš

Až tu nebudeš

Za oknem svítání
v posteli ty

my
tvé zmuchlané tričko
směje se na zemi

Ponožky hledají
kampak se schovají
která z nich vyhraje
na slepou bábu?

Nakrájím na kousky
noc probdělou do housky
zastrčím hluboko do ledničky

A k vůni tvých cigaret
co vpletls mi do vlasů
přičichnu do časů
až odjedeš zpět
Publikoval(a): ProstěLu, 15.1.2017
Přečteno (575x)
Tipy (17) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Klarineb, Lipová, Martin Havlíček, Gaia., Mirastus, Pavíočko, Desiré, děda včela, gogol, Makaveli

Spodek

Stránka generována 26.4.2024 05:14
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti