Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Čas dvou

Čas dvou

Pípíno Básně » o Lásce

Anotace: Když slova jsou již málo.

Ostruhy na rukou, na srdci, na mysli
nevysvětlitelné nesmysli.

Krásná pravda, radost žít,
žal a touha, důvod pít.

Smyslné city, velký dar,
s velikým koncem velký zmar

času i síly tvé.
Strach nikdy neustane.
Publikoval(a): Pípíno, 15.1.2017
Přečteno (421x)
Tipy (1) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: slunečnice69

Spodek

Stránka generována 20.9.2024 11:43
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti