Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Probdělá noc

Probdělá noc

Paol Básně » ostatní ...

Anotace: Anotace.....stručný popis!

Husí kůže mně zahalila celého
a mráz trhá moje šaty jako kus papíru.
Je k ránu a probdělá noc končí!
Vypil jsem jí až do dna.
Je tu nový den s horou všedních starostí!
Kdyby slunce nevstalo, tak by se nic nestalo....

Spát se chce a oči pálí, jako horký olej,
co na pánvi zahřívá brzkou snídani.
Neposlouchá ani můj hlas, nohy se podlamují.
Noc je vypitá až do dna!
Když slunce vstane, já klidně půjdu spát...
Publikoval(a): Paol, 14.1.2017
Přečteno (160x)
Tipy (5) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Gaia., Martin Havlíček, donne, Desiré

Spodek

Stránka generována 22.11.2024 15:16
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti