STROM NA NÁMĚSTÍ.
STROM NA NÁMĚSTÍ.
Anotace: Tato báseň je o tom,jak vnímám vánoční čas.
Zas je tu ten čas vánoční
tak popřejme si zdraví,štěstí
purpura na plotně nám zavoní
rozsvítí se strom na náměstí
Srdéčka naše pookřejí
vždyť všichni svatí přicházejí
do našich domovů a do duší
tak nechť je nikdo neruší
Andělé na loutnu nám hrají
ave Maria prozpěvují
tak jenom tiše naslouchejte
pokojně s nimi rozjímejte
Vždyť přece ten čas vánoční
přináší lásku klid a štěstí
do našich domovů a do ulic
i k tomuu stromu na náměstí.
Publikoval(a):
Ružka, 7.1.2011