Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Důvěra

Důvěra

Ema Caesar Básně » o Lásce

Anotace: Někdy je těžké věřit

Ležím si ve vaně,
nahá a sama.
Hřích plíží se po hraně,
zas čeká mě drama.

V myšlenkách nevěrná,
tobě i s Tebou.
V posteli důvěrná
tvé ruce však zebou.

Tvůj žár už mě nepálí,
už ani trošičku.
V srdci jsme nestálí,
zas uroním slzičku.

Tvá náruč je prázdná
a já se v ní propadám.
Ta myšlenka zrádná,
už nevěřím zásadám.
Publikoval(a): Ema Caesar, 12.1.2017
Přečteno (362x)
Tipy (12) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Jin&Jang, IDK, Lipová, donne, Makaveli, slunečnice69, děda včela, Mirastus, Desiré, gogol

Spodek

Stránka generována 20.9.2024 11:55
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti