Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Pohled do očí

Pohled do očí

Malce Básně » o Lásce

Anotace: Oči nepotřebuji ústa

Líbí se mi
Jak na mě se díváš,
jak těžknou ti víčka a zíváš.

Dívám se
posledním pohledem,
snad bratřím se s andělem.

Díváš se
jak hladíš mé tělo,
sto andělů snad za tebe pělo.

Dívám se
v očích oheň ti plane,
myšlenky tvé snad znám je

Díváš se
oči tak čisté máš
přitom tak málo mě znáš

Dívám se
na ten dar života,
v tobě tak čistá je ochota.

Dívá se
pohled skrze tebe,
oheň můj snad tiše hřeje.

Dívá se
andělská láska,
jsi tak čistá, jsi moje kráska.
Publikoval(a): Malce, 12.1.2017
Přečteno (555x)
Tipy (12) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Květka Š., Pavíočko, Makaveli, Anype, Mirastus, mayla, donne, slunečnice69, gogol

Spodek

Stránka generována 20.9.2024 11:51
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti