Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Vina

Vina

Kristička M. Básně » o Lásce

Anotace: Potajmu a nic neříkajíc jsme pořád a navždy v srdci toho druhého - trochu jinak, ale stále nedílnou součástí, jako všechny naše vzpomínky.

A život utíkal, jako když den střídá noc,
někdy je třeba přivítat minulost,
ve vřelém objetí chápavé duše,
neboť se potichu a trochu suše,
loudí dělat potíže...

Odpouštět sobě za chyby předešlé,
a odpouštět i těm, od kterých byly,
neboť je třeba zprostit je viny,
a žít v souladu s krásnem.

Život je jako růže, ne vždycky růžový,
a celý rok nekvete...
Na mém místě jsou už jiné,
a na tvém místě už dávno jiný.

Oba zprostili jsme se viny.

Odpouštím a děkuji za odpuštění.
Publikoval(a): Kristička M., 11.1.2017
Přečteno (178x)
Tipy (12) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Hahaha, ProstěLu, Martin Havlíček, Mirastus, slunečnice69, Gaia., donne, Lipová, Marcone, Makaveli

Spodek

Stránka generována 20.9.2024 11:36
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti