Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Ona

Ona

Poetický Androgyn Básně » o Lásce

Anotace: Poprvé píšu něco podobného ale i tak doufám, že se vám to bude líbit. Hezké počtení

Každé ráno roztávají Himaláje,
Bez pomoci mé milé, ah k sakru, kde je?
Však večer uvidí o co po ránu přichází
Dech jí čím dál tím dochází.
Trpí a užívá si dnešní noci,
Ždímám zní všechno, co je v mé moci.
Už se blíží ta slastná chvíle,
Stálo to za to. Všechen ten pot, výkřiky, ta píle.
Teď už jen v tichu odpočívající naše těla
Ještě lehce můžu, pokud by ona chtěla.
Jedině s ní je ta vášeň pravá,
Zbožňuju její chtíč, když je tak sexy dravá.
Mou mysl zaplavilo myšlení na její nádherné tělo,
Které se mi v dnešní večer plně oddalo.
Díky mě se celá v okamžiku orgasmu svíjela
Naoplátku mé jméno do noci plně zakřičela.
Publikoval(a): Poetický Androgyn, 11.1.2017
Přečteno (300x)
Tipy (1) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: gogol

Spodek

Stránka generována 20.9.2024 12:39
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti