Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Pokora – tak trochu jinak

Pokora – tak trochu jinak

Lavice dřevěná
vítr z ní prach a listí ofoukává
Zapomenuta

Čtyřlístek se pod ní zrodil
štěstí chce přinést
Nedoceněn

Slunce na to všechno svítí
paprskem se snaží probudit
Oslavováno

Déšť na vše seslal svoje kapky
které lavici očistily
čtyřlístku daly vláhu
se sluncem vytvořily duhu

Jak je vše prosté
závislé na sobě
Život
Respekt
Publikoval(a): mayla, 11.1.2017
Přečteno (66x)
Tipy (14) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Anype, Mirastus, Martin Havlíček, gogol, Makaveli, Desiré, donne, děda včela, Kytka62, Gaia.

Spodek

Stránka generována 23.11.2024 02:10
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti