Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Snílek

Snílek

Snil o kráse
libezných zvuků houslí,
snil o jemné lásce
jak při soumraku tančí.

Snil o trávě jarní
svatební šaty bílé,
snil o mládí
dlouhé vlasy plavé.

Snil o životě,
prožít ho v rytmu
waltzu "Thonyho Hopkinse"

Snil o krásce
s červenou stuhou,
o sametovém těle
zmítané se rozkoší
při "Strausse čardáši"

Snil o stáří
jak v zrcadle se odráží,
snil o klidu,
už nic netrápí, nic nebolí
Publikoval(a): Malce, 11.1.2017
Přečteno (317x)
Tipy (11) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Mirastus, Květka Š., Lipová, gogol, Makaveli, Desiré, donne, děda včela, Gaia., slunečnice69

Spodek

Stránka generována 20.9.2024 12:36
U nás jste dnes prohlídl(a) 2 stránek.
roboti