Stůj a čekej
Stůj a čekej
Stojím a čekám na slova,
co nepřichází.
Stojím a čekám a znova,
on nepřichází.
A pak zas marná touha,
neodchází.
Přijde, a zas, a znova a už vůbec
neodchází.
A tak mlčím i křičím
a všechno se ve mně vrství
a hromadí a hroutí...
jen on už ne.
Publikoval(a):
Mari13, 10.1.2017