Noční
Noční
Milování s Tebou je rej
orosených plátků z trubky.
Chyceni v sloupci fotonů
a gravitačních sil,
točeni kolem svých os.
Světlo a přitažlivost.
I v mrazu
listy třešní na tváři,
tyčinky a pestíky,
na celém těle.
Úly plné včel
jsou z našich těl.
Teď ohňostroj,
a pak vzlétnou.
Spolu jsme
vůně, oheň
a květy.
Publikoval(a):
Mari13, 10.1.2017