Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Opratě ))

Opratě ))

mayla Básně » ?nezařazené?

Anotace: .. když jeden chce druhého spoutat ...

Z konopného provázku uplet člověk oprátku
myslel si, že do ní lásku chytí.
Chtěl jí vládnout, spoutat si ji
jak pejska mít na vodítku
chovat se k ní, jako k dítku.

Láska, ta je nespoutaná
chce mít volnost, býti hravá
Milovat a k nebi vzlétat
škádlit se a dělat co ji baví
když jsou dva lidé ti praví
vždy se k sobě vrátí
a to bez opratí.
Publikoval(a): mayla, 10.1.2017
Přečteno (58x)
Tipy (10) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: donne, Gaia., Desiré, Mari13, ProstěLu, Mirastus, gogol, Marcone, vanovaso

Spodek

Stránka generována 23.11.2024 01:57
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti