Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

o Králi

o Králi

LadyBug Básně » Láska ... zklamání

Anotace: Chci být stále tvou vysněnou princeznou

každou tou větou,každým tím pohledem...
nemůžu dýchat,jsem jako pod ledem

srdce ti zamrzá,je to má chyba
přesto má záda jsou jako vrba
pomůžu,pohlídám všechno ti splním...za každou minutu co můžu být s ním

nemůžu nezvládám,miluju stále
vím že jsem přišla o svého krále
odcházíš,vzpomínám je to jak kudla
co se mi do srdce znovu zabodla

děvky,kurvy to teď asi letí
přesto tys chtěl jenom mě míti
byla jsem tvoje,vlastně pořád jsem
bohužel cítím jak mě chladí zem

měly jsme minulost oba dva těžkou
přesto však budoucnost měla být lehkou
miluju,miluju,miluju stále
to o co jsem přišla,o svého krále
být tvojí princeznou...chci...chci být stále!!

když se na foty zadívám
hloupě se usmívám
je to jak nemoc, na kterou umírám

stačila chvilka,pohled do tvých očí
cítila jsem jak se mi hlava točí
stačila chvilka, na ty krásné rty
chtěla jsem slyšet "královnou jsi ty"
stačila chvilka, na to krásné tělo
v té chvíli líbat se mi ho zachtělo

neslyšíš,snažím se
ale poslední dobou trápím se
slzama pokrytou,celou mám tvář
řekl jsi ticho! všechno to smaž!
Publikoval(a): LadyBug, 10.1.2017
Přečteno (185x)
Tipy (1) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: mayla

Spodek

Stránka generována 22.11.2024 08:59
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti