Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

svíráš

svíráš

Marcone Básně » Deprese

Anotace: asociace ...

před sebou kalendář
a v upocené dlani střep
z prolhaného zrcadla
co rozbil si hlavou, svíráš

kdy už konečně
pravdě do očí kudlu dáš
po prvním drinku
další provinění
po třetím jen zatmění

ani sis nevšiml
odkapávající krve
na pravou botu,
paradox
když celý je to na levačku

nejlepší je
že je ti to jedno
protože ses nesžil
sám se sebou
a s pocitem viny

je to vole jiný ...
Publikoval(a): Marcone, 10.1.2017
Přečteno (324x)
Tipy (22) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: KatieP, Dasahor, Martin Havlíček, Makaveli, Desiré, mayla, gogol, vanovaso, Gaia., Pavíočko

Spodek

Stránka generována 22.11.2024 04:16
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti