Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Pohřeb

Pohřeb

RipperCross Básně » Smutné

Anotace: když jsme na onem světě

Píseň vyhrává a mísí se s pláčem,
Už neprohrávám, nejsem již hráčem.
A oni
Smutně na mě hledí, nevnímám, ani se nešklebím,
Jen ležím s kamennou tváří, jsem další mrtvý v černým kalendáři
Publikoval(a): RipperCross, 6.1.2011
Přečteno (489x)
Tipy (0) ... dát Tip/SuperTip

Spodek

Stránka generována 22.11.2024 12:39
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti