Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Lednová

Lednová

Henriette Básně » ?nezařazené?

Anotace: ... a zmrzlá :-)

Když v lednové zahradě střídá se noc se dnem,
u topení do křesel zamrzle si sednem.
Divadelní oponou je v zácloně škvírka,
na krmítku sýkorky si natřásají pírka.
Krásnější než operety a baletní tance
je zvonivé švitoření ptačí performance.
Sonáty i symfonie, tóny něžných koled
špičatými zobáčky nám zacinkají o led.
...
Co je ale nejlepší na všech zimních skvostech?
Otáčet tvář za sluncem, cítit jaro v kostech!
Publikoval(a): Henriette, 9.1.2017
Přečteno (113x)
Tipy (13) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: ProstěLu, Mari13, mayla, děda včela, slunečnice69, vanovaso, Marcone, gogol, Makaveli, Mirastus

Spodek

Stránka generována 22.11.2024 15:28
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti