vrásky samotářů
vrásky samotářů
píšu Ti má drahá marnosti
a vráska na čele hlubší je
když budoucnost vidím se smát
loučím se s tebou sestro mé bolesti
rakev tvou políbím a půjdu dál
bosý a sám
přisednu k ohni cizinců
přivoním k ozvěnám
a zaposlouchám se do tónů
krásných tak, že i smutek
ten zbabělý lovec samotářů
pláče dojetím
jen vráska na čele hlubší a hlubší je...
Publikoval(a):
Marcone, 9.1.2017