Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Plamínky noci

Plamínky noci

Rose-H Básně » o Lásce

Anotace: Když touha zahoří....

Plamínky noci, tak jasně září,
kdo by odolal?
Když dva jsou nazí,
v šeru symfonie král Chtíč s královnou Fantazií obcoval.

Stmívá se, hvězdy vykukují,
jak kapky na těle po noci žhavé,
do sametu milence zahalují,
v té realitě hravé.

Stíny cupitají, rána se bojí.
Co bylo skončí,
jakmile se sluneční paprsky se dnem spojí,
když se úplněk s jezerním třpytem loučí.
Publikoval(a): Rose-H, 8.1.2017
Přečteno (324x)
Tipy (7) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Klarineb, Makaveli, Desiré, Lipová, Mirastus, gogol, děda včela

Spodek

Stránka generována 20.9.2024 12:41
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti