Ledová Královna
Ledová Královna
Královno ledových pustin,
PUSŤ NÁS!
Žijeme v zemi v které je jen led,
žijeme tam kde vás obklopuje jen bílá zeď.
Žijeme tam kde královnu otrávil ledový jed!
Královno ty srdce z ledu a kamene máš,
na svůj trpící lid zapomínáš..
Někdo na nástroj krásný začal hrát,
naše země i srdce začali tát.
Jen jedno nemá šanci se k nám přidat..
To bolestí poseté,
jizvami pokryté,
kamením pobité,
už nemá důvod roztát,
či bojovat..
Královna se začala u svého lidu těžce propadat,
a možná proto má i právo si říkat:
,,Nač mám bojovat,
pro jednou už z ledu a kamene srdce mám
a bolest nerada znovu prožívám..."
Možná někde v ledu je do dnes královna ukrytá,
a stále si pro sebe tato slova říká...
Publikoval(a):
Last, 6.1.2011