Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Na cestu do nebe

Na cestu do nebe

Krátce jsme se znali,
otcem chtěl jsi mi být,
sen měl, že mým mužem stal ses.
Tak jsem se ti líbila,
tak jsi mě rád měl.

Líto ti bylo, že jsi tu dříve žil,
tvá kůže věk netají,
vztek a smutek cítil,
tak od života moc chtěl.

Svojí duši bolavou alkoholem hladil,
nemohl jsi jinak,
tvůj život smutný byl.

Dny se ti sčítaly,
tajil si je.
Nemoc tělo ovládla, duši ničila, mysl zžírala.
Náhle jsi tu nebyl,
odešel bůh ví kam,
bez jediného rozloučení.

Nebránil ses, nečekal,
sílu už neměl na to jít dál.
Tak rychle jsi pospíchal, pospíchal na druhou stranu,
své trápení ukončit tak chtěl.

Děkuji ti za to co jsi mi dal,
Děkuji, že tak krátce jsi tu byl.

V mysli a svém srdci tě stále mám,
jednou se spolu setkáme,
ale úplně jinak.
Publikoval(a): Anype, 7.1.2017
Přečteno (230x)
Tipy (12) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Lipová, donne, Remy M. Manniac, Gaia., Desiré, Makaveli, Mirastus, Malce, Malfelica, děda včela

Spodek

Stránka generována 20.9.2024 15:37
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti