Smrákání
Smrákání
Anotace: ..jedna včerejší.. při pohledu z okna ..
Smrákání
Dívám se z okna
Smráká se
mraky se po obloze honí, vytváří krásné obrazce
babička vedle plete své hladce obrace
Z komínů kouř se line
pod lampami jde vidět, jak všechno žije
Smráká se
mrzne, fouká
sněhem je zafoukaná louka před domem
lidé si drží čepice
je tam teď velká vichřice
ošlehané tváře každý má
Smráká se
Vidět je první hvězda na obloze
vánice ustává
Sněhová vločka se na parapet snesla
chce si se mnou povídat
I potmě…..
Publikoval(a):
mayla, 7.1.2017