Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Babička se našla

Babička se našla

Plachta na lachtana Básně » Rodina (matka, otec)

Anotace: ... i když trochu zašlá

Našli jsme se ženou
za starou kredencí
babičku stiženou
stařeckou demencí.
Držela se vždycky při zdi,
tak se ženě zaručím,
jelikož nám kuchyň hyzdí,
že ji zbavím pavučin.
Publikoval(a): Plachta na lachtana, 7.1.2017
Přečteno (292x)
Tipy (3) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Mirastus, Makaveli

Spodek

Stránka generována 22.11.2024 02:53
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti