Víno
Víno
Anotace: Když od rána až do noci mi není více pomoci
Víno
Když do poháru víno nalévám
Sám ze mne pij já naléhám
Když od rána až do noci
mi není více pomoci
a doteky se tvými těším
tak stejně nic tu nevyřeším
Je víc mi láska tajná naše
v ní s tebou často setkávám se
jak nikomu bych neřekla
je láska naše nezvyklá
a přesto svobodná je víc
než štěstí mnohé bez hranic
Ty víš to a já taky
kdy zatáhnou se mraky
a kdy nás něco bolí
míň sladkosti víc soli
Jen toužím s tebou být
a v tobě všechno skrýt
být hladinou řeky tvé
v níž duše pokoj nalezne
Publikoval(a):
Marie Bernadeta, 6.1.2017