Další sen o Tobě
Další sen o Tobě
Anotace: další sen o tom co je, co mohlo být....
Dnes se mi zase zdál sen,
my dva byli spolu v něm.
Šťastní jako dřív,
na ústech tvých, smích.
Procházeli jsme se jako ten první den,
teprve poznávali jsme se jen.
Věděl jsem, že jsi kráska,
ale že by z toho byla láska?
To překvapilo Tebe i mě,
ale tak to prostě je.
Nebyla to náhoda, byl to osud,
bohužel i to co se stalo doposud.
Teď ty zmatená, já falešné naděje mám,
ale překonávám to, vím, že budu sám.
Navždy v srdci Tě budu mít,
o společném životě snít.
O rodině, kterou jsme chtěli,
o moři, kam jsme skoro jeli.
Bože, slzy, slzy zas,
proč to vše vzal čas.....
Publikoval(a):
blackhenry, 6.1.2011