Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Důvěra

Důvěra

mayla Básně » ?nezařazené?

Anotace: ..velice křehká a cenná...

Věřit jen sám sobě
to mě život naučil
Ach, kdyby tak někdo žil
komu věřit by se dalo

Já, věřit jsem opět chtěla
a vetřela se zas jen nedůvěra
Nemají se dávat druhé šance
je to jak s půjčkami v bance
Půjčuješ si na úroky
jsou nelehké kroky
vzdát se lásky jednostranné
když jsou city jenom hrané

Důvěra – velice křehká je
i banalitami se po…re
Tak proč tahle komedie
člověk jenom jednou žije.
Publikoval(a): mayla, 6.1.2017
Přečteno (71x)
Tipy (13) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: RózaPek, Remy M. Manniac, donne, Desiré, Mirastus, gogol, Lipová, Malfelica, děda včela, Gaia.

Spodek

Stránka generována 23.11.2024 02:26
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti